English
Du er her:
Nyhed >> Nyt hundeområde >>

Tæt samarbejde sikrer nyt spændende tiltag på Jagt & Outdoor 2018

I bestræbelserne på fra gang til gang, at lytte til de besøgendes ønsker om nye tiltag samt at højne kvaliteten af Danmarks ubetinget største fagmesse og landsudstilling indenfor jagt og outdoor, har Odense Congress Center indgået et spændende samarbejde med Danmarks Jægerforbund. Dette betyder at den sidste, af i alt 4 haller, i 2018 vil være fyldt med jagthunde racer, forhandlere af foder, udstyrsbutikker, dyrlæger m.m.

Midt i den store ”hundehal” vil der blive opbygget en arena med tilhørende tribuner. Her vil der på dagene blive afholdt et væld af spændende konkurrencer, opvisninger, foredrag osv. – alt i alt vil der være stor fokus på jagthundens univers og vigtigheden af samarbejdet mellem hund og fører.

Vi ser frem til igen at åbne dørene til Jagt & Outdoor d. 23.-25. marts 2018, og glæder os til løbende at præsentere nyt omkring hvilke jagthunde racer, udstyrsbutikker, foredrag, konkurrencer m.m. der vil være at finde på dagene.

 

Nyheder

17.000 besøgte Jagt & Outdoor messen, og dermed sætter messen ny rekord. Alle fire haller var i brug, hvilket gjorde årets messe til den største Jagt & Outdoor messe nogensinde.

I samarbejde med Danmarks Jægerforbund kan Jagt & Outdoor på årets messe byde på et foredrag med Kim Bennedsen fra Miljø og Fødevareministeriets Schweiss Registret. Det sker fredag den 23. marts kl. 17.00.

Som besøgende har du mulighed for at deltage i den store spændende publikumskonkurrence med fantastiske præmier som alle venligst er doneret af udstillere på messen. Præmierne har en samlet værdi af mere end 45.000 kr.