English
Du er her:
Nyhed >> Nyt hundeområde >>

Tæt samarbejde sikrer nyt spændende tiltag på Jagt & Outdoor 2018

I bestræbelserne på fra gang til gang, at lytte til de besøgendes ønsker om nye tiltag samt at højne kvaliteten af Danmarks ubetinget største fagmesse og landsudstilling indenfor jagt og outdoor, har Odense Congress Center indgået et spændende samarbejde med Danmarks Jægerforbund. Dette betyder at den sidste, af i alt 4 haller, i 2018 vil være fyldt med jagthunde racer, forhandlere af foder, udstyrsbutikker, dyrlæger m.m.

Midt i den store ”hundehal” vil der blive opbygget en arena med tilhørende tribuner. Her vil der på dagene blive afholdt et væld af spændende konkurrencer, opvisninger, foredrag osv. – alt i alt vil der være stor fokus på jagthundens univers og vigtigheden af samarbejdet mellem hund og fører.

Vi ser frem til igen at åbne dørene til Jagt & Outdoor d. 23.-25. marts 2018, og glæder os til løbende at præsentere nyt omkring hvilke jagthunde racer, udstyrsbutikker, foredrag, konkurrencer m.m. der vil være at finde på dagene.

 

Nyheder

Er din hund en vaskeægte jagthund, der har formidable evner inden for apportering? Din hund får mulighed for at dyste mod andre hunde om titlen som landets bedste i indoor apportering. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig og din hund. 

Rekordmange udstillere har i år købt en stand på messen. Når dørene åbnes for besøgende d. 23. - 25. marts bliver det derfor også med alle fire haller i brug. Det gør dette års messe til den største Jagt & Outdoor messe nogensinde.

Igen i år får messen et stort fluefisker-område. I løbet af tre dage får de besøgende mulighed for at deltage i Drop In fluebinding konkurrence og madlavning over åben ild, ligesom der vil være fluekasteopvisning og spændende foredrag.