English
Du er her:
Nyhed >> Jagtrejser for over 1 million >>

Når Jagt & Outdoor messen løber af stablen d. 1. – 3. april, vil den traditionsrige auktion igen finde sted. Nordisk Safari Klub afholder auktion med to erfarne auktionariusser, nemlig våbenekspert David Utzon-Frank fra auktionshuset Bruun Rasmussen og Rune Fich Weischer fra Nordisk Safari Klub.

 

Det er en klassisk hammerslagauktion, som vil blive afholdt i Odense Congress Center lørdag d. 2. april, hvor de mange besøgende får chancen for at købe en jagt- eller safarirejse eller udstyr til en særlig god pris. Det er Nordisk Safari Klub, som har modtaget de mange donationer, der samlet set har en værdi af over 1 million kroner.

 

- Vi glæder os først og fremmest til det, der tegner til at blive en fantastisk Jagt & Outdoor messe. Nordisk Safari Klub har altid været en stor del af messen, som er Danmarks største jagtarrangement. Auktionen tiltrækker altid mange besøgende, og denne gang har de mulighed for at byde på rejser, der samlet set har en meget stor værdi. Vi er rigtig stolte over de jagt- og safarirejser, vi har fået doneret denne gang. Stort tak til alle de virksomheder, der støtter vores arbejde i klubben med donationerne, siger Jens Kjær Knudsen, formand for Nordisk Safari Klub.

 

Blandt hoveddonationerne er en bøffeljagt i det nordlige Cameroun, som har en værdi af 103.000 kr., og en eksklusiv rejse til Spanien til en værdi af 150.000 kr, hvor 8 personer kan jage spanske rødhøns og vildsvin.

 

På auktionen indgår også en jagtrejse til Sydafrika, bøffeljagt i Tanzania, 4 dages moskusjagt i Grønland, storvildtsjagt i Argentina, sikajagt i Irland, Fiskesafari og meget mere.  Desuden kan de besøgende også byde på gavekort til beklædning, trofætransport, kikkertsigte, høreværn og gavekort til konservator arbejde.

 

Værdien af præmierne starter fra 5.000 kr.

 

Det er Nordisk Safari Klub, som er arrangør af auktionen på Jagt & Outdoor messen, der finder sted lørdag d. 2. april kl. 14.00 i Hal A i Odense Congress Center.

 

Nyheder

Knap 14.000 besøgte Jagt & Outdoor 2016, som dermed satte ny rekord.

Medierne har haft stor interesse i Jagt & Outdoor, som i år har fået flot omtale af både udstillerne, foredrag og Odense Congress Center. 

Jagt & Outdoor fik en fantastisk start, da messen åbnede fredag kl. 14.00. Køen foran døren til indgangen ved Sparekassen Fyn Arena var lang op til messens åbning.